2020 - CSMKN Årsmøte

CITROTREFF.COM

Velkommen til CITROTREFF

Nå også portal for registrering til FBD 2020

En felles webside for Citroën klubbene for DS, SM, CX og XM

Her finer du infomasjon om kommende landstreff og årsmøter for disse klubbene, samt andre treff av interesse.

ÅRSMØTE 2020 - Citroën SM Klubb Norge

TA TUREN TIL BALESTRAND

2019-01-07\\ Info

Kviknes Hotel ligg i sentrum av Balestrand, ei vakker og frodig vestlandsbygd midt i verdas vakraste eventyr! Her strekkjer tre fjordarmar seg vidare inn i landet, med små grender som perler mellom fjord og fjell. Med si sentrale plassering ved Sognefjorden har Balestrand heilt sidan slutten av 1800-talet teke godt i mot gjester frå inn- og utland. Her kan du slappe av i fred og ro, gå på utstillingar, vere med på fjordcruise, fiske i fjorden eller gå på fjelltur. Bygda har litt under 1000 innbyggarar.

I Balestrand finn du i tillegg til Kviknes Hotel også blant anna Norsk Reiselivsmuseum, Sognefjord Akvarium og Balholm AS. Om sommaren kan du ta båt direkte frå Balestrand inn Fjærlandsfjorden og til Flåm, der du blant anna finn Flåmsbana. 

Balejazz vert kvart år arrangert i Balestrand. Festivalen varer éi helg i mai månad, og vart arrangert for første gong i 1990.

I Disney-filmen Frost (2013) kan du kjenne igjen element frå Balestrand and andre stadar i Noreg. Spesielt arkitekturen på bygningane i filmen er inspirert av bygningar i Balestrand.

INNKALLING TIL ÅRSMØTE 2020 CSMKN

2019-01-07\\ Årsmøte

Medlemer i Citroën SM Klubb Norge inviteres til å delta på årsmøtet i klubben 20 juni 2020 klokken 18:00 på Kviknes Hotell i Balsetrand. I den anledning ønsker styret at medlemmer sender inn saker til behandling på årsmøtet innen 1 mai 2019. Formell innkalling med saksliste blir sendt ut til medlemmer senest en måned før årsmøte (innen 20 mai 2020).

I rammen rundt årsmøtet vil klubben invitere medlemmene med følge til å ta turen til Balestrand for et lite treff i hyggelige og historiske omgivelser. Det er fint om så mange som mulig kan komme allerede fredag 19 juni og bli til søndag 21 juni, men ankomst lørdag er også en mulighet. Se programmet. 

Det er ingen deltageravgift på treffet, men kost og losji er den enkelte ansvarlig for selv.

Copyright © All Rights Reserved