2016 Overnatting

Overnatting

I Kristiansund kommer du helt innpå havet: Fra Thon Hotel Innlandet, som er hovedbase for treffet, kan du omtrent fiske fra hotellromvinduet.


Det moderne hotellet ligger helt nede i vannkanten og har fantastisk utsikt over Kristiansund havn  - her kan du sitte og følge med båtene som kommer inn fra leia. På hotellområdet er det gratis parkering. Like ved hotellet går Sundbåten over til sentrum, eller du kan spasere over broen (tar ca. 10 minutter).  Ved hotellet er det flere restaurantmuligheter, og i sentrum er det et større utvalg av kaféer og restauranter.


Enkeltrom: kr 795,-

Dobbeltrom/Twinrom: kr 995,- per rom

Tillegg for ekstraseng: 0-12 år: kr 100,- per person per natt

Barn over 12 år/voksne: 200,- per person per natt


Booking direkte til hotellet på tlf. 715 73 000 eller e-post kristiansund@thonhotels.no

Oppgi referansenummer 23172723 ved bestilling, Det er holdt av 30 rom til oppgitte priser, frem til tre uker før treffet.

Opplevelser

Kristiansund har et variert utvalg av shopping og restauranter i sentrum, med både kjente merker og spesialforretninger. Mellom sentrum og flyplassen ligger et nyere handelsparkområde, Løkkemyra, med blant annet lekeland med bowling, i tillegg til et stort butikkutvalg.


For den arkitekturinteresserte er byen vel verd å kikke nærmere: Bybrannen i 1940 la grunnlaget for den særegne gjenreisningsarkitekturen. Kristiansund er kjent som ”den polykrome by”, der flere av byens gater fra etterkrigstiden har bevart de klare, sterke fargene som er forskjellig fra hus til hus – som en samling assorterte Legoklosser. Spesielt interessant er også Kirkelandet Kirke, i øvre del av sentrum. Av førkrigsbebyggelse som overlevde bombeangrepene er Festiviteten, byens storstue og operahus, Nordlandet kirke i råkoppstil og ”Plysjbyen” - det fornemme byvillastrøket fra 1920-tallet -  spesielt verd å nevne.


Under landstreffet er det lagt opp til ulike aktiviteter for alle deltakerne (også de som ikke er bilinteresserte), der dere får mulighet til å bli bedre kjent med byen. Les mer i Programmet (lenke til programsiden).


Rimeligere overnatting

Atlanten Camping, med motellrom, hytter og leiligheter, er for tiden akuttmottak for flyktninger, frem til april 2016, og i skrivende stund er det ikke avklart om campingen kan ta imot i ordinære gjester i mai. Nettsiden vår oppdateres så snart vi får ny informasjon.


Et alternativ er Byskogen Camping, som har fem hytter hver med 3-5 sengeplasser og priser fra 600,- per natt, og god plass til å stille opp campingvogn/bil. Hyttene er utstyrt med kjøkken, dusj og toalett, TV og internett. Campingen ligger drøyt 10 minutters kjøring fra sentrum i retning flyplassen/innfartsveien; adresse Skogveien 38. Direkte bestilling til post@byskogen.no eller mobiltelefon 480 03 131.


Like ved Atlanten Camping, ca fem minutters kjøring/15 minutters gange fra sentrum, ligger Atlanterhavsbadet, et  moderne badeland med gode fasiliteter for barn og voksne og gode treningsmuligheter i samme bygg.

Copyright  © All Rights Reserved